Welkom

 

Thuis genieten van Tout A L'Heur? 

Bij ons kunt u uw bestelling afhalen of laten bezorgen (€2,50).  Het menu met een bijpassende wijn erbij?  Geniet lekker thuis van Tout A L'Heur!

MENU KAART BEKIJKEN OF BESTELLEN KLIK HIER!!

Werkt de link niet ga naar: https://toutalheur.foodticket.nl om bij onze bestelsite te komen.


Minimaal besteed bedrag bezorgen €25,- 
Bezorgen kost €2,50 extra

Wij zijn Urban Bistro Bar Tout A L'heur, een internationale bistro bar gevestigd in de Bisschopmolenstraat in Het Regiment. Een gezellig hofje tegenover de Van Gogh Passage in Etten-Leur.

U kunt bij ons terecht voor lunch, diner en borrel. Wij serveren Urban bistro gerechten uit verschillende internationale keukens. Wij hanteren een wisselende a la carte kaart met regelmatig specials van de Chef. In onze sfeervolle locatie en ontspannen ambiance verzorgen wij voor u een beleving op basis van kwaliteit, service en gezelligheid.

U vind bij ons de gezellige ambiance om te borrelen en te genieten van onze speciale borrelkaart. Kom langs en geniet van de borrelkaart, mooie wijnen, speciaal bieren en cocktails. 

Urban Bistro Bar Tout A L’heur bevind zich in Het Regiment waar allerlei leuke ondernemingen in elkaar overlopen. Van winkels, horeca tot ontspanning en spel. Het is een bezienswaardigheid waar eigenlijk iedereen een keer geweest moet zijn; het is een concept wat je niet vaak zult tegenkomen.


Onze openingstijden

dinsdag
12:0022:00
woensdag
12:0022:00
donderdag
12:0022:00
vrijdag
12:0022:00
zaterdag
12:0022:00
zondag
12:0022:00


Wilt u reserveren?

  
 
 
E-mailen
Bellen